Contact

Update: coronavirus

Goed nieuws, je kunt terug op consultatie komen in de praktijk vanaf 8 mei. Dat gebeurt uiteraard in de meest veilige omstandigheden. Neem gerust telefonisch contact met me op om je afspraak vast te leggen. Tot dan kun je nog steeds virtueel op afspraak komen.

Op consultatie via je laptop of smartphone

Het is mogelijk om een virtuele consultatie vast te leggen via Clickdoc. Zo kun je in alle privacy en veiligheid toch ‘op consultatie’ komen via je laptop of smartphone. En kan ik je toch ‘zien’, wat belangrijk is om je noden goed te kunnen inschatten. De kostprijs voor een consultatie via Clickdoc kost 25 euro en wordt volledig terugbetaald door de mutualiteit. Het systeem is erg handig in gebruik. Aan de hand van een link en bijbehorende persoonlijke toegangscode, die ik je na het vastleggen van een afspraak bezorg, kun je op de dag en het tijdstip van onze afspraak gemakkelijk inloggen.

Neem gerust contact op via 0475/37.40.36 of kathleen.van.cappellen@telenet.be voor meer informatie. Ik bezorg je na het vastleggen van de afspraak ook een stappenplan om in te loggen.

Kathleen

Praktijkadres:
A. De Boeckstraat 41
1785 Merchtem

Telefoon: 052 37 45 70

Gsm: 0475 374 036

E-mailadres:

Kathleen Van Cappellen (kathleen NULL.van NULL.cappellen null@null telenet NULL.be )

Omdat ik me tijdens een behandeling graag volledig op de patiënt richt, kan ik je oproep soms niet beantwoorden. Maar laat gerust een bericht achter, ik bel je graag terug!

Dank voor je begrip.

Kathleen

Praktische info:

Ondernemingsnummer: 0815 456 729

*conventiestatus: gedeconventioneerd

Ik hecht ontzettend veel belang aan een behandeling op maat van je noden en werk dan ook steeds 1 op 1 met mijn patiënten. Daarom werk ik gedeconventioneerd. De mutualiteit voorziet daarbij een terugbetaling van gemiddeld 13 euro per beurt. Patiënten met een voorkeursregeling kunnen behandeld worden aan het conventietarief. Heb je hier nog vragen over? Dan licht ik dit graag telefonisch of tijdens een eerste afspraak toe.

toezichthoudende autoriteit:

Provinciale Geneeskundige Commissie

Vlaams Brabant

Philips-Site 3B bus 1

3001 Leuven-Heverlee

contact: monique.coppens@gezondheid.belgie.be (monique NULL.coppens null@null gezondheid NULL.belgie NULL.be)

en/of Ombudsdienst

DG Gezondheidszorg

Victor Hortaplein 40 bus 10

1060 Brussel

www.patientrights.be (http://www NULL.patientrights NULL.be/)

Verzekering Beroepsaansprakelijkheid:

AG Insurance

BVBA Roel & Partners

Klein Holland 7

1840 Londerzeel

Tel. 052 31 25 81

* Lidmaatschap: AXXON (http://www NULL.axxon NULL.be) (algemene beroepsvereniging) en BICAP (https://www NULL.bicap NULL.be/nl)  (Beroepsvereniging voor Kinesitherapeuten gespecialiseerd in Pre- en postnatale Kinesitherapie en Bekkenbodemre-educatie)